×

Reviews

Joyce

09-03-2022

De bevalling is sneller gegaan dan we hadden verwacht. Bij de eerste controle bleek ik met weeën om de 4/5 minuten al op 7/8 cm ontsluiting te zitten. 
Ik heb een hele prettige en totaal relaxte bevalling gehad. Omdat het stormde buiten en ik al zo ver was met de ontsluiting ben ik thuis bevallen en heb ik uit eindelijk de kleine binnen 20minuten pers weeën ter wereld gebracht. 

We zijn heel blij met alles wat we bij jouw hebben geleerd! Luuk heeft door kleine en soms wat meer drukkende bewegingen mij heel rustig gekregen en was het echt een mooie bevalling om op terug te kijken 🥰

Sanne

09-03-2022

Dag Patricia, het gaat heel goed met ons. Iets eerder dan verwacht maar onze meid is er al! Ze is vrijdag middag geboren met 37+6 weken. Wij hebben veel aan je cursus en oefeningen gehad. Alles is helemaal natuurlijk gegaan en ik kon tussen de weeen door helemaal in m’n “bubbel” kruipen wat heel prettig was. We maken het heel goed en we zijn helemaal verliefd. 🧡

Joy

05-11-2021

Eerder al voor de zwangerschap massage geweest (die heel ontspannen was) , gister samen met mijn vriend weer langs gegaan en nu voor de cursus; met vertrouwen bevallen. Mijn vriend en ik hebben een super leuke en leerzame avond gehad. Zeker een aanrader! Bedankt Patricia voor al je kennis en uitleg!

Jelle

04-07-2021

Mijn vriendin en ik hebben de cursus 'met vertrouwen bevallen' gevolgd. Het was echt een top cursus, we hebben op een relaxte, ongedwongen manier erg veel van Patricia opgestoken. We werden gastvrij ontvangen en er was alle ruimte voor vragen. Patricia vertelde over de verschillende fasen van de bevalling, ademhalingstechnieken, massagetips voor de partner en veel andere handige dingen om te weten als voorbereiding. Wij raden alle stellen aan om voor een bevalling eerst even langs Patricia te gaan!

Esma

04-07-2021

Samen met mijn partner heb ik de privé cursus "met vertrouwen bevallen" gevolgd. Het was een fijne cursus met goede informatie voor de zwangere en partner. Mijn man kreeg een aantal goede tips die hij kan toepassen tijdens de bevalling. Na de cursus gaf hij aan vooral te hebben geleerd hoe hij voor mij klaar kan staan tijdens het hele proces. Patricia is een prettige, lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ze stemt haar adviezen af op de behoeftes van haar klanten. Daarnaast heb ik ook een zeer fijne zwangerschapsmassage bij haar gehad. Haar massagetafel met uitsparing voor de buik lag heerlijk!

Coen

15-06-2021

Tijdens de eerste zwangerschap heeft mijn vrouw een Zwangerschapsmassage van mij cadeau gekregen. Dit vond ze heerlijk. Heel ontspannen kwam ze thuis. Laatst hebben we samen een bevallingscursus bij Patricia gevolgd. Echt een aanrader. Ze vertelt deskundig en op een boeiende manier wat erbij komt kijken en wat je zelf kunt doen. Ook als partner sta je er niet verloren bij, maar kun je je partner goed ondersteunen in het hele proces.

Anne

26-04-2021

Vandaag voor de eerste keer een zwangerschapsmassage mogen ontvangen en gelijk een tweede afspraak gemaakt. Tijdens de massage kom je helemaal tot rust en kan je genieten van het hier en nu. Een echte aanrader voor de mamma.

Nynke

20-04-2021

Heerlijk, echt even ontspannen. Patricia neemt de tijd en is erg vriendelijk. Een fijn cadeau voor iemand die zwanger is! Fijn om even echt relaxt op je buik te kunnen liggen en helemaal tot rust te komen. Zeker een aanrader!

Sterrin

13-04-2021

Ik heb mijn zusje een zwangerschapsmassage van Patricia cadeau gedaan. Mijn zusje heeft enorm genoten en voelde zich erg op haar gemak. Dit is een super leuke cadeautip voor iedereen die een zwangere in zijn/haar omgeving heeft.

Marieke

27-03-2021

Een hele fijne zwangerschapsmassage gehad en ben echt tot volledige ontspanning gekomen! De natuurlijke olie en het voetenbad waren ook erg fijn. Patricia nam ruim de tijd en sloot goed aan op mijn behoeften. Een echte aanrader! Marieke (Eindhoven)

Claire

26-03-2021

Een heerlijke lange zwangerschapsmassage gehad bij Patricia! Heel erg genoten en tot rust gekomen. Zeker nog eens weer deze zwangerschap!

Richelle

23-03-2021

Inmiddels al 2 keer een zwangerschapsmassage mogen ontvangen van Patricia. Echt een aanrader voor alle zwangeren! Patricia is een hele lieve, warme vrouw die je gelijk op je gemak stelt en daarnaast ook duidelijk veel kennis heeft van de zwangerschap, bevalling en ontspanning/massage. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor een gezellig praatje en informatie en uitleg. De massage is echt heerlijk en werkt heel ontspannend! Goed om als zwangere (of pas bevallen moeder) soms even zo’n geniet momentje voor jezelf te nemen.

Lieke

17-12-2020

Heerlijke massage, erg ontspannend en rustgevend. Echt een aanrader om te plannen in de zwangerschap.

Nienke

12-11-2020

Echt een aanrader. De sfeer en de massage zelf was heel erg ontspannen en rustgevend!

Juliëtte

13-10-2020

Vandaag genoten van een heerlijk voetenbad en een zwangerschapsmassage! Ik ben nu 25 weken zwanger van ons tweede kindje en heb deze massage cadeau gekregen van mijn man. Wat een lieve verrassing en echt een aanrader voor alle (aanstaande) moeders! Patricia is een warme, lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je je helemaal kan ontspannen. De massagetafel met uitsparingen voor je buik en borsten was erg prettig! Ik kom graag nog eens terug. Patricia, nogmaals bedankt voor de heerlijke massage!

Petra

29-07-2020

vandaag voor het eerst een (zwangerschap)massage gehad! Het was heerlijk, heerlijk ontspannen! Nu 20 weken zwanger en de volgende afspraak staat al weer gepland. Kan het iedereen aan raden om even helemaal te ontspannen!

Amy

19-07-2020

Een heerlijk ontspanningsmomentje voor mijzelf en mijn kindje in een drukke en spannende tijd, dat is precies waar ik naar op zoek was. Hier bij Patricia heb ik dat gevonden en meer! Ze legt alles goed uit en stelt je heel erg op je heel erg op je gemak. Dit is ook het perfecte cadeau voor elke mama-to-be die even ontspanning verdient. Bedankt voor de zorg en aandacht die ik gekregen heb!

Nienke

08-02-2020

Eergisteren heb ik onverwachts een hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Mijn man had als verrassing een afspraak gemaakt. Ik ben nu 28 weken zwanger en heb heerlijk kunnen ontspannen. Ik had nog nooit een massage gehad en het was even buiten mijn 'comfort zone' maar Patricia laat je op je gemak voelen zodat je echt goed kan ontspannen. Mijn lichaam voelt helemaal ontspannen aan en ook de lage rugpijn waar ik last van had is weg. Het is echt een aanrader voor elke zwangere vrouw om zich zo in de watten te laten leggen.

Nicolle

12-12-2019

Heerlijk genoten van een fijne massage, zo ontspannen! De sfeer was ontzettend prettig, patricia houdt veel rekening met je en checkt regelmatig of het naar wens is. Ik ben 37 weken zwanger en ik kan iedere zwangere vrouw aanraden om zichzelf te verwennen met een behandeling bij Heart 4you !

Shirley

27-11-2019

Gisteren een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Lang geleden dat ik zo heerlijk heb gelegen. Ik heb echt kunnen ontspannen dankzij de massage technieken en de sfeer eromheen. Patricia nogmaals bedankt!

Zerrin

15-11-2019

Ruim een maand geleden een heerlijke massage gehad van Patricia. Ik vond het heel aangenaam en rustgevend. Aanstaande woensdag met 34,5 weken, ga ik weer!

Vera

01-11-2019

Ik heb gisteren met 37 weken een heerlijke zwangerschapsmassage gehad, ik raad het ook zeker iedereen aan om nog even lekker te ontspannen. Ik ben al aan het einde van mijn zwangerschap anders had ik het graag nog een tweede keer willen doen!

Nadine Mulder

24-09-2019

Vanmiddag een heerlijke zwangerschaps-massage gehad van Patricia. Ik ben helemaal ontspannen en zen naar huis gegaan. Ze denkt aan alle details en is een hele warme, lieve vrouw. Echt een aanrader!

Sylvia

11-09-2019

Een heerlijke ontspannende massage gehad. Zo fijn om nog eventjes wat tijd voor jezelf te hebben vooraanstaand aan de drukke periode die komen gaat. Zeker een aanrader!