×

Reviews

Petra

29-07-2020

vandaag voor het eerst een (zwangerschap)massage gehad! Het was heerlijk, heerlijk ontspannen! Nu 20 weken zwanger en de volgende afspraak staat al weer gepland. Kan het iedereen aan raden om even helemaal te ontspannen!

Amy

19-07-2020

Een heerlijk ontspanningsmomentje voor mijzelf en mijn kindje in een drukke en spannende tijd, dat is precies waar ik naar op zoek was. Hier bij Patricia heb ik dat gevonden en meer! Ze legt alles goed uit en stelt je heel erg op je heel erg op je gemak. Dit is ook het perfecte cadeau voor elke mama-to-be die even ontspanning verdient. Bedankt voor de zorg en aandacht die ik gekregen heb!

Nienke

08-02-2020

Eergisteren heb ik onverwachts een hele fijne zwangerschapsmassage gehad. Mijn man had als verrassing een afspraak gemaakt. Ik ben nu 28 weken zwanger en heb heerlijk kunnen ontspannen. Ik had nog nooit een massage gehad en het was even buiten mijn 'comfort zone' maar Patricia laat je op je gemak voelen zodat je echt goed kan ontspannen. Mijn lichaam voelt helemaal ontspannen aan en ook de lage rugpijn waar ik last van had is weg. Het is echt een aanrader voor elke zwangere vrouw om zich zo in de watten te laten leggen.

Nicolle

12-12-2019

Heerlijk genoten van een fijne massage, zo ontspannen! De sfeer was ontzettend prettig, patricia houdt veel rekening met je en checkt regelmatig of het naar wens is. Ik ben 37 weken zwanger en ik kan iedere zwangere vrouw aanraden om zichzelf te verwennen met een behandeling bij Heart 4you !

Shirley

27-11-2019

Gisteren een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Lang geleden dat ik zo heerlijk heb gelegen. Ik heb echt kunnen ontspannen dankzij de massage technieken en de sfeer eromheen. Patricia nogmaals bedankt!

Zerrin

15-11-2019

Ruim een maand geleden een heerlijke massage gehad van Patricia. Ik vond het heel aangenaam en rustgevend. Aanstaande woensdag met 34,5 weken, ga ik weer!

Vera

01-11-2019

Ik heb gisteren met 37 weken een heerlijke zwangerschapsmassage gehad, ik raad het ook zeker iedereen aan om nog even lekker te ontspannen. Ik ben al aan het einde van mijn zwangerschap anders had ik het graag nog een tweede keer willen doen!

Nadine Mulder

24-09-2019

Vanmiddag een heerlijke zwangerschaps-massage gehad van Patricia. Ik ben helemaal ontspannen en zen naar huis gegaan. Ze denkt aan alle details en is een hele warme, lieve vrouw. Echt een aanrader!

Sylvia

11-09-2019

Een heerlijke ontspannende massage gehad. Zo fijn om nog eventjes wat tijd voor jezelf te hebben vooraanstaand aan de drukke periode die komen gaat. Zeker een aanrader!

Zilora

02-08-2019

Ik ben nu 24 weken zwanger en heb van de week een heerlijke massage gehad van Patricia. Het is een eindje rijden voor mij, maar het was het meer dan waard!! Ik heb al vaker zwangerschapsmassages gehad, maar ik ben nog nooit zo rustig en relaxt weg gegaan als deze keer. Ze neemt echt de tijd voor je. Je merkt meteen wanneer je binnen komt dat ze met heel veel passie haar werk doet! Dat was ook te merken aan het feit dat ze nog uitgebreid de tijd voor me heeft genomen tussen al haar vakantieplannen door. Echt top! Het was echt heerlijk en ontspannend van begin tot eind! Van het voetenbad met olie en de voetenscrub tot de gehele massage en als afsluiter een kop thee met lekkers! Kortom een ontzettende fijne, persoonlijke behandeling waar je nog dagen van na kunt genieten! Ik kom zeker snel weer!!

Iris Tage

23-07-2019

Een heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Erg ontspannen en rustgevend. Echt een aanrader!

Joscintha

18-07-2019

Heerlijke massage gehad met 36 weken. Patricia neemt echt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen, erg prettig. De massagetafel met uitsparing voor oa de buik ligt erg fijn! Erg ontspannend, ik zou het iedereen aanraden!

Holly

18-07-2019

Heerlijke massage gehad, even lekker tot rust komen in een huiselijke sfeer met veel aandacht voor echte ontspanning! Als t lukt, kom ik deze zwangerschap zeker nog een keer! Groetjes Holly

melissa

04-07-2019

Heerlijke massage gehad met 30 weken zwangerschap. Zelfs mijn buik die gemasseerd werd, nooit geweten dat het zelfs daar ontspannend kan zijn. Alles in overleg , niets moet en alles mag. Heerlijk! De eerste vrouw die mij als drukte maker zo relax kreeg. En dan een heerlijk hapje met een kopje thee als afsluiter, perfecto!

Kyra

01-07-2019

Echt heerlijk! Wat een heerlijke massage, echt een aanrader!

Marleen

24-05-2019

Een heerlijke massage gehad. En een leuke vrouw die met je mee denkt. Ik ben helemaal ontspannen. Ik ga het zeker nog een keer doen.

Tirza

22-05-2019

Met 35 weken zwanger heerlijk genoten van een moment voor mezelf en de baby. Wat heerlijk voor mijn rug en heupen om weer even lekker op mijn buik te liggen. Echt een verwenmoment en ook nog eens gezellig! Echt de moeite waard en aan te raden aan andere zwangeren!

Lisa

10-05-2019

Heerlijke luxe zwangerschapsmassage gehad met 20 weken. Direct een nieuwe afspraak gemaakt! Genieten!!!

Chantal

02-05-2019

Met 25 weken een zwangerschapsmassage gehad. Het was heel fijn om even te kunnen ontspannen en door de speciale tafel heb je ook echt het idee dat je buik even 'weg' is. Er was voldoende tijd voor je, ook voor een gesprekje en een duidelijke uitleg

Marieke

24-04-2019

Heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage gehad!

Marieke

18-03-2019

Was 36 weken zwanger toen ik een heerlijke zwangerschapsmassage heb gekregen van Patricia! Achteraf had ik het veel eerder moeten doen en vaker!;) Werkt erg ontspannend! Goed om jezelf tijdens de zwangerschap zo'n momentje te gunnen!

Sanne

13-03-2019

Vandaag voor het eerst geweest en WAUW!

Wat heb ik genoten van een heerlijk ontspannende massage! 

Ik wist niet goed wat ik verwachten moest maar vanaf het moment van binnenkomst tot aan dat ik weer in de auto zat

heb ik genoten! De massagetafel bevat zowel voor de borsten als buik een gat waar je in kunt liggen........

Ik ben 34 weken zwanger en had even het gevoel dat mijn buik weg was, heerlijk!

Afsluitend bijkomen met een heerlijk kopje koffie.

Ik wou dat ik dit eerder in de zwangerschap gedaan had en ga het zeker nog een keer doen.

Voor mama's to be, een aanrader!

Merel

30-01-2019

Een heerlijke zwangerschaps-massage gehad van Patricia.

Genoten van de rust, aandacht en de tijd die ze voor je neemt.

Een aanrader voor jezelf in onze drukke levens.

Lysette

30-01-2019

Heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Erg ontspannend en rustgevend. Aanrader!